DreamTeam - FynParis 2009 - 2023
headerimage

Om os

I 2009 var vi et hold glade cykelmotionister, der meldte os under fanerne hos Cykelmotion Sydfyn Paris, med det mål, at vi ville have en god cykeloplevelse og samtidig samle penge ind til Børnecancerfonden.

Begge dele lykkedes i den grad og det endte med, at vi fik opbygget et så godt sammenhold og kammeratskab, at næsten alle syntes, at det ville være en skam, hvis det blot skulle slutte efter turen til Paris.

I 2010 mødtes nogle af os til forskellige cykelarrangementer på Fyn og andre Internationale steder….

Men det blev først i slutningen af sommeren, - under et socialt arrangement hos Susanne og Bjarne i Nordenhuse, at tingene blev sat endelig på plads.

De to gæstfrie venner havde lavet et dagsprogram med en cykeltur, lidt strandbadning og mad fra grill.

Allerede fra første minut holdet igen var samlet, rullede jargonen som den plejede. Vi cyklede ud på ruten, som om det var i går, vi var sluttet i Paris. Og formen var næsten som dengang….

Der var derfor ikke langt til beslutningen under spisningen: Vi måtte lave et cykelhold og genoptage fælles udfordringer og fornøjelser. Og inden aftenen var omme, var tanken modnet: Vi tager en tur til Paris igen i 2011.

Femten ud af de 17 valgte at være med til at skabe DreamTeam-FynParis.

tøjMen som alle ved, - klæder skaber folk, - så der blev designet smart cykeltøj uden afslørende tværstriber, så vi kunne tage os professionelt ud. Og sommeren 2011 kørte vi igen mod Paris, efter mange gode timer sammen hen over foråret 2011.

Men med en så glorværdig karriere bag os - og en lovende fremtid foran os, - skal vi selvfølgelig også have en hjemmeside på samme høje niveau.

Her kom vores internationale Webmaster Svend os heldigvis til hjælp. Resultatet kan I se her og vi håber, at det kan være et godt værktøj til at holde sammen på kommunikationen på holdet og samtidig være hyggelig læsning for vore cykle-venner, - nationalt som internationalt…

Vi vil bestræbe os på at opdatere siden med fremtidige store og små begivenheder. Vi undskylder, hvis sproget og vittighederne til tider bliver lidt ”indforstået”, men det er vist en del af kulturen på holdet.


nach oben